Xelfer

XELFER is een profileringstool gebaseerd op het in Noorwegen ontwikkelde vip24. 

In de eerste plaats focust deze tool op de individuele interesses, voorkeuren, vaardigheden, competenties en talenten van medewerkers en legt hij bloot wat voor ieder individueel echt belangrijk is.  Belangrijk om de eigen job optimaal te kunnen uitvoeren, belangrijk om een gezonde work-life balans te bekomen en te behouden, dan wel belangrijk om goed te kunnen samenwerken en om een duurzame toekomst te zien en uit te bouwen zijn/haar organisatie.  

Deze enorm krachtige tool kan op organisatieniveau ingezet worden voor rekrutering, selectie, vorming, training & ontwikkeling, burn-outpreventie, teamorganisatie, communicatie, leiderschap, etc., ... Kortom, doorheen het totale HR-beleid. Dankzij de mogelijkheden en inzichten op lange termijn, ondersteunt deze tool zelfs de strategische doelstellingen van elke organisatie. Door middel van een online toegankelijk en adaptief platform verwerkt XELFER de gegevens van het volledige medewerkersbestand, en wijst proactief op de aandachtspunten.  

Deze tool biedt daarnaast ook rechtstreekse zelfkennis en inzichten voor het individu zelf. Ook als individueel persoon kan je een Xelfie maken die jouw talenten, sterktes en ontwikkelingsmogelijkheden in kaart brengt.

XELFER combineert de inzichten van de klassieke tools (Insights Discovery, Disc, etc., …) met kernthema's als duurzaamheid, tevredenheid, welbevinden, geluk en (fysieke én mentale) gezondheid!   

Als coach en train the trainer voor Vlaanderen en Nederland sta ik garant voor de hoogste kwaliteit in het werken met deze op zich al zeer krachtige tool. Ik sta in voor een persoonlijke begeleiding, om elk individu inzichten te bieden in de eigen geluks- en tevredenheidsfactoren, om hen te activeren en te motiveren.  Ik werk ook op het niveau van teams en van de organisatie, en bied daarbij ook inhoudelijke en strategische ondersteuning in HR-gebieden zoals rekrutering, selectie, leiderschap, aanwezigheidsbeleid, VTO, etc., …  Daarbij zet ik uiteraard ook mijn kennis in van HR-systemen. 

Ben jij ook klaar voor de juiste reflex? Aarzel niet mij te contacteren!

Xelfer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x