VIP24 Profiling

VIP24 is een profilering tool die het grootste kapitaal van uw organisatie, jawel: uw medewerkers, in kaart brengt. In de eerste plaats focust deze tool op de individuele interesses, voorkeuren, vaardigheden, competenties van uw medewerkers en legt hij bloot wat voor ieder individueel echt belangrijk is. Belangrijk om de eigen job optimaal te kunnen uitvoeren, belangrijk om een gezonde work-life balans te bekomen en te behouden, dan wel belangrijk om goed te kunnen samenwerken en om een duurzame toekomst te zien binnen uw organisatie.

Deze enorm krachtige tool kan ingezet worden voor rekrutering, selectie, vorming, training & ontwikkeling, burn-out, teamorganisatie, communicatie, leiderschap, etc., ... Kortom, doorheen uw totale HR-beleid. Dankzij de mogelijkheden en inzichten op lange termijn, ondersteunt deze tool zelfs de strategische doelstellingen van uw bedrijf. Door middel van een online toegankelijk en adaptief platform verwerkt VIP24 de gegevens van uw medewerkersbestand, en wijst u proactief op de aandachtspunten.  

Ik ben als enige consultant in Vlaanderen gecertificeerd trainer in deze uiterst sterke en veelzijdige profilering tool. Ik doe persoonlijke begeleiding van medewerkers, maar ook van teams en van organisaties, en bied daarbij ook inhoudelijke en strategische ondersteuning in HR-gebieden zoals rekrutering, selectie, leiderschap, aanwezigheidsbeleid, VTO, etc., ...  

Aarzel niet mij te contacteren indien u ook een VIP wil worden! 

VIP24 Profiling

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x