VIP24

VIP24 is een profileringstool die het grootste kapitaal van uw organisatie, uw medewerkers, in kaart brengt. In de eerste plaats focust deze tool op de individuele interesses, voorkeuren, vaardigheden, competenties en talenten van uw medewerkers en legt hij bloot wat voor ieder individueel echt belangrijk is.  Belangrijk om de eigen job optimaal te kunnen uitvoeren, belangrijk om een gezonde work-life balans te bekomen en te behouden, dan wel belangrijk om goed te kunnen samenwerken en om een duurzame toekomst te zien en uit te bouwen binnen uw organisatie.  

Deze enorm krachtige tool kan ingezet worden voor rekrutering, selectie, vorming, training & ontwikkeling, burn-outpreventie, teamorganisatie, communicatie, leiderschap, etc., ... Kortom, doorheen uw totale HR-beleid. Dankzij de mogelijkheden en inzichten op lange termijn, ondersteunt deze tool zelfs de strategische doelstellingen van uw bedrijf. Door middel van een online toegankelijk en adaptief platform verwerkt VIP24 de gegevens van uw medewerkersbestand, en wijst u proactief op de aandachtspunten.  

VIP24 combineert de inzichten van de klassieke tools (Insights Discovery, Disc, etc., …) met kernthema's als duurzaamheid, tevredenheid, welbevinden, geluk en (fysieke én mentale) gezondheid!   

Als coach en train the trainer voor Vlaanderen en Nederland sta ik garant voor de hoogste kwaliteit in het werken met deze op zich al zeer krachtige tool. Ik sta in uw organisatie in voor de persoonlijke begeleiding van medewerkers, om hen inzichten te bieden in de eigen geluks- en tevredenheidsfactoren, om hen te activeren en te motiveren.  Ik werk ook op het niveau van teams en van de organisatie, en bied daarbij ook inhoudelijke en strategische ondersteuning in HR-gebieden zoals rekrutering, selectie, leiderschap, aanwezigheidsbeleid, VTO, etc., …  Daarbij zet ik uiteraard ook mijn kennis in van HR-systemen. 

Aarzel niet mij te contacteren indien u ook een VIP wil worden! 

Meer informatie over VIP24 vindt u hier.

VIP24

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x