Training & Workshops

Als tevredenheidsconsulent wil ik een actieve rol spelen in het verhogen van het welbevinden van medewerkers in hun dagelijkse job.  Het management ondersteunen met mijn visie, inzichten, kennis en ervaring, is daar één aspect van.  Ik voel echter ook de behoefte om rechtstreeks de medewerkers aan te spreken, hen te inspireren, te motiveren, en hen in beweging te zetten om een betere, gelukkigere, sterkere versie van zichzelf te worden. 

Daarom heb ik een krachtig assortiment van trainingen en workshops uitgewerkt in dewelke ik medewerkers op een inspirerende en boeiende manier concrete inzichten en handvaten aanreik om beter om te gaan met de uitdagingen die de werkrealiteit hen biedt.  

'Ownership & Verantwoordelijkheden', 'Assertiviteit', 'Time Management', 'Samenwerking & Communicatie in Teams', en uiteraard 'Aan de slag met VIP24' vormen de kern van mijn aanbod.  Klassieke thema's, maar op een vernieuwende en verfrissende manier gebracht, aansluitend op de specifieke realiteit van de organisatie en de medewerkers.  Als geïnspireerd trainer werk ik met plezier en passie ook opleidingen op maat uit.  

Op die manier stimuleer ik de groei en ontwikkeling van uw organisatie en uw medewerkers! 

Training & Workshops

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x