Subsidies

Vlaanderen is een regio die innovatief en duurzaam ondernemen stimuleert en ondersteunt. Een groot aantal ondernemers weet echter nog niet dat er subsidies te krijgen zijn voor wat ze doen, of willen doen, en worden daardoor afgeremd in hun ondernemerschap! 

Ik ben expert in het uitwerken van subsidieaanvragen bij zowel het Europees Sociaal Fonds (ESF) als het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO). Medewerkerstevredenheid, innovatie en duurzaamheid zijn kernwoorden in mijn visie. Wilt u het HR-beleid in uw organisatie (verder) uitwerken? Wilt u uw basisprocessen onder de loep nemen en optimaliseren? Wilt u uw medewerkers ad hoc en gericht opleiden of een breder en strategisch VTO-beleid uitwerken? Hebt u een nieuw of innovatief idee binnen uw organisatie waarvan u de mogelijkheden en opportuniteiten verder wil onderzoeken? Hebt u groei- of uitbreidingsplannen met uw organisatie? Aarzel dan niet om mij te contacteren! Wellicht zijn er interessante subsidies te verkrijgen voor de uitwerking van uw plannen.

Mijn uitgebreide en brede ervaring in een waaier van sectoren, gecombineerd met mijn inhoudelijke ervaring als subsidioloogzorgen er samen voor dat ik met elke (potentiĆ«le) klant kan meedenken, en maken van mij een echte meerwaarde  voor uw organisatie!  

Dat belooft vuurwerk!


Subsidies

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x