Projecten & Brainstormen

De wereld is vol van wijsheid.  Zo weet iedereen (toch?) dat je de eerste pannenkoek die je bakt altijd moet weggooien in de wetenschap dat de tweede altijd beter zal zijn.  

U wil als zaakvoerder van uw bedrijf uiteraard de beste beslissingen nemen.  Voor uzelf, voor uw bedrijf, voor uw medewerkers, voor uw klanten, etc., ...  Daarvoor gebruikt u uw eigen ervaringen, kennis en inzichten als een beproefd recept, dat u hoge kansen geeft op succes. Maar bent u ook bereid om uw eerste pannenkoek weg te gooien?  

Ik ben gespecialiseerd in het brainstormen met en voor bedrijven.  Ik bestudeer en analyseer de situatie van uw bedrijf en uw medewerkers, en werk samen met u een sterk project uit, in de breedst mogelijke scope van focus points. Ik ben uw advocaat van de duivel, uw grootste concurrent, uw spiegel, waar mogelijk uw vriend en waar nodig uw vijand. Vanuit een gegeven probleemstelling of uitdaging, werken we samen naar een vooropgesteld doel.  We bekijken samen de essentiĆ«le elementen van uw project, uw plan van aanpak, etc., ... 

Uiteraard onderzoeken we samen ook welke mogelijkheden er zijn om uw plannen financieel te laten ondersteunen in de vorm van subsidies.  

Projecten & Brainstormen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x